3 dagen intens spelplezier!

Vraag je je af hoe je je dagen kunt vullen ondanks de vele aanwezige exposanten? Geen paniek! Het festival zit boordevol activiteiten, naast de reeds aangekondigde toernooien en animaties, om je spelhonger te stillen.

Duik in de kunst van het speels origami

Deze zaterdag met de les Ludistes Origamistes, waar je leert om spellen-dozen om te toveren tot echte kunstwerken.

Een Samenwerkende Puzzel

Voor degenen die een collectieve uitdaging verkiezen, doe mee aan onze samenwerkende puzzel en ervaar de voldoening van het zien van de puzzel die elke dag dankzij de gezamenlijke inspanningen van de festivalgangers wordt voltooid.

Ludo Ludo

Onze partner Ludo Ludo stelt zijn prachtige collectie beschikbaar in de BG’Thèque.
Je kunt ter plaatse spellen lenen, je installeren en meteen beginnen spelen. Het is de perfecte gelegenheid om nieuwe spellen te ontdekken of je favoriete klassiekers opnieuw te beleven. Maar dat is nog niet alles! Gedurende het hele festival kun je je kennis testen tijdens quizzen, genieten van een speciaal voor families ontworpen speelruimte, of deelnemen aan razendsnelle speed-gaming sessies!

De ZEPPEL’BUS van het BGF!

Als je alleen komt, geen zorgen. De Zeppel’bus, een convoi georganiseerd door Ludo Ludo, rijdt regelmatig langs de BGF Station. Het is de ideale plek om andere gepassioneerden te ontmoeten die op zoek zijn naar speelkameraadjes. Stap aan boord en laat je meevoeren naar nieuwe speelse avonturen.

Escape Games en Murders

Echte musts van het BGF, ze zullen ook het weekend vullen met mysterie en spanning, waardoor je ervaring extra bijzonder wordt. Alle informatie vind je hier.

De Spelnacht

En voor de meest moedige onder jullie, mis de Spelnacht van zaterdag op zondag niet. De grote spellen van de BG’Thèque van Ludo Ludo zullen beschikbaar zijn.

De ProtoNight

Je krijgt ook de kans om deel te nemen aan de ProtoNight, waar je voor het eerst spellen in ontwikkeling kunt testen, die wel eens de volgende grote hits in de spelwereld kunnen worden!

Inschrijven kan hier.